Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Centenars de somriures gràcies a vosaltres

Titular notícies

Centenars de somriures gràcies a vosaltres

Divendres 11 Gener 2013

Aquí teniu l'article d'agraïment del Director General en Felipe Campos amb motiu de la Campanya Solidària que organitza l'Associació Educativa Itaca amb motiu de les festes de Nadal. Una campanya que ha estat tot un èxit gràcies a la solidaritat de centenars de persones particulars, entitats socials i educatives i Empreses solidàries com Adecco i NH HOTELES. 

Aprofitem per desitjar-vos els nostres millors desitjos per aquest nou any 2013, gràcies per la vostra ajuda. 

Donar les gràcies sempre és un acte de responsabilitat, no podem dir aquesta paraula sense pensar en els centenars de persones que individualment en els punts de trobada o a través de les empreses o entitats col•laboradores han cregut en la nostra campanya, en la nostra feina.

Cada any durant el mes d’octubre seiem i planifiquem una campanya que per nosaltres és l'oportunitat de garantir la igualtat d’oportunitats entre els infants i joves del centre. Quan planifiquem la campanya “Una joguina, un somriure” som plenament conscients que el moment que vivim dificulta la solidaritat del nostre voltant i per això el resultat ha estat molt per sobre de les expectatives del consell de direcció del centre.
 
 
Imatge coorporativa del cartell de la campanya de l'Associació Educativa Itaca 

Però com sempre,  el nostre viatge mai el fem sols, tenim la sort i el privilegi de tenir  persones, institucions i empreses que volen i fan un gran esforç per tal de fer arribar la nostra veu a més gent. És el cas de la Directora de l’Escola Sant Jaume de la FEP, la Sònia Esteve, cada any el seu compromís amb la campanya és increïble però aquest any ha estat excepcional, una captació espectacular i això és gràcies a ella i a tot l’equip docent.  Des d’aquí el meu agraïment més sincer i proper, Sònia sense vosaltres i el vostre suport  això no seria igual.

Respecte a les institucions col•laboradores hem de parlar del MCECC de la Fundació Pere Tarrés i en concret hem de parlar de la coordinadora de la campanya, la Txus Guinea, Cap de Secretaria del moviment. Més enllà de la seva jornada laboral, ha fet un esforç increïble que ha donat com a resultat una campanya que ha garantit als 20 centres d’atenció diària de la federació, joguines noves i seminoves per centenars de nens i nenes dels centres, entre ells, el nostre. I com no podia ser d’una altra forma, en nom de tots Txus i el meu especialment, gràcies per creure en nosaltres i per garantir una campanya ben feta, ben administrada i d’un clar impacte per la Fundació Pere Tarrés i el Moviment. Una campanya que no seria igual sense el departament de comunicació de la mateixa i molts professionals de la FPT que han treballat per garantir un èxit sense precedents. Gràcies per fer possible Maria V. i equip del moviment, un any més, la captació i repartició d’una campanya que és solidària i garanteix la igualtat d’oportunitats entre els infants del territori.   

Txus Guinea, Samuel Cereijo i Lídia Gónzalez amb les recollides de la Fundació Pere Tarrés
 
I aquest any de nou,  hem tingut una persona a la qual sempre estarem agraïts per la seva ajuda, complicitat i per creure en nosaltres, parlem de Bibi Millán de NH HOTELES. Des de fa ja anys ens ajuda en la difusió i coordinació de la campanya amb els Hotels de la província de Barcelona i sense cap mena de dubte transmet la importància d’una campanya que va més enllà de les joguines i aliments, és transmetre també la nostra tasca, la nostra missió i la nostra bandera a L’Hospitalet, garantir la igualtat d’oportunitats i garantir somriures en aquest Nadal. Gràcies a cada director o cap de recepció que ha fet l’esforç per aconseguir donacions i les posteriors recollides. No tinc paraules per agrair a cadascú de vosaltres i dels vostres hotels tanta feina feta. Durant aquests dies de recollida he intentat personalment agrair la vostra solidaritat i ajuda, els correus i la vostra actitud, des d’aquí vull fer un reconeixement a través d’algunes fotos dels hotels i de SSCC de NH HOTELES i Hesperia en la seva ajuda i compromís amb la Campanya “Una joguina, un somriure”, en concret a Tomas Lahoz, Ramón Rius, Leonor Huete, Miriam Fernandez entre altres.

Santiago Pérez i Felipe Campos amb Directors d'hotels i responsables de SSCC de NH HOTELES

I aquest any una nova empresa ha fet que la Campanya pugui garantir la totalitat de participants del centre i de tots els projectes socials que gestiona l’Associació Educativa Itaca, parlem d’Adecco. Però parlem de persones, en concret de moltes persones amb les que vaig tenir el plaer de compartir dos dies durant el mes de Desembre, divendres amb una fantàstica obra de circ gratuïta pels infants i famílies del centre i el dissabte següent en una jornada-esmorzar amb grans professionals, però sobretot grans persones que van portar grans quantitats de menjar i joguines, moltes joguines pels infants i les famílies. Sense cap mena de dubte un regal am el qual estarem eternament agraïts, grans professionals que van treballar de valent durant el divendres en l’execució de l’espectacle, muntatge i desmuntatge o fins i tot com actors secundaris i també dissabte ben d’hora transportant joguines i aliments a la seu del centre obert i l’espai familiar. En concret m’agradaria agrair de tot cor l’ajuda de Maria José Carracedo i Laura Fuentes,  dos persones que han fet possible la màgia d’aquesta campanya i d’aquest acte. 

Trobada amb professionals de Adecco al centre i part del gran recapte per la campanya de ITACA
 
I segurament  aquestes línies no són suficients, però agrair-vos la vostra ajuda en centenars de somriures que van inundar els nostres dies a la setmana prèvia a la màgica nit de Reis. Sense la vostra ajuda no hauria estat possible i sense la vostra solidaritat us puc assegurar que les coses serien molt i molt més difícils. 

He de fer una menció especial en aquest article a persones que sense elles això no hauria estat possible en l’acció i en la logística de la campanya, en primer lloc a la seva coordinadora, la Lídia González que durant les seves vacances va estar preparant i definint tota l’estratègia, als voluntaris com l’Ariadna i el Gerard, a l’estimada Irene Quinto i als pares de la Lídia, la Montse i el Toni. Però tampoc hagués estat possible sense el nostre estimat Santi Pérez, ell sempre està sigui l’hora que sigui i on sigui, ell mai falla, gràcies de veritat Santi.

Però aquest any tampoc puc oblidar-me de tu, sí, de tu, el lector que ara mateix està llegint aquest article, de tu que ens ajudes en la difusió de la nostra tasca a través de les xarxes socials, de tu que sempre tens paraules d’ànims i de força en la nostra tasca... de tu que cada dia tens un tweet o un RT per fer arribar la nostra acció a la resta del món... també aquesta campanya és gràcies a tu. 

Últimes Notícies