Notícies

Notícies :: Felipe Campos i Rubio premi “Joven Emprendedor Social”

Titular notícies

Felipe Campos i Rubio premi “Joven Emprendedor Social”

Divendres 6 Juny 2014

La Universitat Europea de Madrid, la Sylvan/Laureate Foundation i la International Youth Foundation han fet oficial avui els guanyadors de la “VI Edición Premios Jóvenes Emprendedores Sociales”, premis que persegueixen crear una xarxa de joves emprenedors socials, amb la finalitat d’acompanyar-los a l’hora de liderar una transformació social del seu territori, així com donar visibilitat a models innovadors i positius que motivin el canvi social.

Juntament amb nou premiats més, el jurat d’aquests premis ha guardonat a Felipe Campos i Rubio, DIRECTOR GENERAL de la nostra entitat, pel seu lideratge i la innovació en la gestió d’un projecte viable i social, i per l’impacte social que genera aquest en el seu territori.

Aquest premi està dotat amb 3.000€, i permet donar visibilitat al projecte, així com formar part d’una xarxa de joves emprenedors europea, i una trobada formativa.
Els premis “Joven Emprendedor Social”.

La Universitat Europea de Madrid organitza aquests premis des de 2008, per reconèixer i donar formació a joves emprenedors que somien amb la transformació de la nostra societat. Aquest reconeixement permet donar als joves emprenedors la combinació de tres factors claus d’èxit: la formació, el recolzament d’una xarxa i la visibilitat de la iniciativa.

Per més informació: 

- Web “VI Edición Premios Jóvenes Emprendedores Sociales”


 

Últimes Notícies