Notícies

Notícies :: ADECCO col·labora en la Campanya de Nadal

Titular notícies

ADECCO col·labora en la Campanya de Nadal

Divendres 18 Desembre 2015

Ens alegra poder compartir un any més, la noticia de col·laboració amb les i els treballadors d’Adecco en la campanya de nadal Una joguina, un somriure.

         
        




Aquesta col·laboració va més enllà de una donació material important (joguines, alimentació…), és una col·laboració on participen molts i moltes treballadors/es de diferents sucursals d’ADECCO, que aquesta tarda, un any més, s’apropen a casa nostre per compartir una tarda amb els infants.

  En aquesta ocasió, han preparat una xocolatada amb melindros per poder berenar plegats  amb els 200 infants del Casal Diari.

  Després els més petits podran assistir a la representació del conte “Jo mataré monstres per tu”, el qual serà escenificat amb un       suport visual paral·lel a una representació dels treballadors i treballadores.

  Molt agraïts i agraïdes de nou de la solidaritat i compromís d’aquests i aquestes companys de viatge, que sempre se’n recorden de     nosaltres i que gràcies a ells i a elles podem fer de les festes nadalenques unes festes més properes.


  Aquesta és una campanya on s’hi sumen diferents col·laboradors i que sense ells no es podria duu a terme, l’objectiu de la qual es       permetre que tots els infants puguin tenir el dia de reis algunes joguines com la resta d’infants de la nostra societat, perseguim la         igualtat d’oportunitats i de drets entre la infància, i el nadal és una de les èpoques a on la desigualtat es fa més palesa.


  En nom de la Direcció i de tots/es els que formem part de l'Associació Educativa Itaca, gràcies per creure en nosaltres! Vosaltres       formeu part de la "Familia ITACA"

Més sobre...: infancia , adecco , itaca , nadal
Últimes Notícies