Notícies

Notícies :: La Guàrdia Urbana de L'Hospitalet reconeix a Felipe Campos el seu compromís amb la ciutat i el barri Collblanc La Torrassa.

Titular notícies

La Guàrdia Urbana de L'Hospitalet reconeix a Felipe Campos el seu compromís amb la ciutat i el barri Collblanc La Torrassa.

Dijous 17 Novembre 2016

Ahir dimecres 16 de Novembre, dia de la Guàrdia Urbana a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, es va reconèixer a través d'una condecoració al Director General de l'Associació Educativa Itaca en Felipe Campos i Rubio. 
Segons paraules d'en Francisco La Torre, responsable de la Guàrdia Urbana, amb aquesta condecoració es reconeix el compromís d'un ciutadà que treballa per garantir la igualtat d'oportunitats al barri de Collblanc-La Torrassa de L'Hospitalet. Felipe Campos, de 32 anys, viu al mateix barri on treballa, ha transformat el
compromís en una eina al servei de la comunitat de la Torrassa, formant part d'un gran equip de professionals i voluntaris que pretenen, ni més ni menys, canviar el món en clau local. 
Ahir a les 18h al Teatre Joventut, els pares d'en Felipe, en Felipe i l'Amparo van recollir aquest reconeixent de mans de l'Alcaldessa de la ciutat Núria Marín i el Cap de Guàrdia Urbana Francisco La Torre al Teatre Joventut en un acte molt emocionant. Aquest premi arriba en un any en què l'Associació Educativa Itaca celebra el 40è aniversari i en Felipe 10 anys com a Director General de la institució.
Un nou reconeixement individual en clau de col.lectiu. Sense cap mena de dubte és un reconeixement a cadascú dels que formen l'Associació Educativa Itaca, a cadascú dels que dia a dia es deixen la pell perquè ningú es quedi enrere, un reconeixent que dona a tot l'equip l'impuls per continuar lluitant per la justícia social, per la garantia de drets i per un món amb ulls d'infant. 






Felipe Campos i Rubio
"Compromis al servei de les persones"
www.itacaelsvents.org
@felipecamposlh 


Últimes Notícies