Notícies

Notícies :: Grup Itaca els Vents :: Começa el curs a Itaca

Titular notícies

Começa el curs a Itaca

Dimecres 8 Octubre 2008

El passat dissabte 4 es va iniciar el curs del Grup Itaca els Vents amb una festa al Recer.

El curs ja ha començat!!! L'Associació Educativa Itaca ja està funcionant a ple rendiment, ja que dissabte passat (4/10/08) es va donar oficialment el tret de sortida al nou curs 08-09 amb la tradicional festa d'inici de curs del Grup Itaca els Vents. La festa, que va comptar amb una gran participació de nens i famílies, va servir per donar a conèixer el nou equip de monitors i ens va donar l'opció de compartir una tarda agradable amb tota la Família Itaca.
El fil argumental de la festa era "Les olimpitakes" : una olimpiada feta a la nostra mida. Cada grup havia de superar unes proves atlètiques que li donaven punts i pistes per esberinar quins monitors estarien en cada nivell durant aquest any.  Les proves que s'havien de superar anaven des de fer punteria llençant pinyols d'olives, fer una cursa de fons, tenir equilibri, superar una pista d'obstacles en equipo veure qui podia aixecar més pes. Al final de la gincama, els tres equips que van tenir més punts es van enfrontar en una final per veure qui seria el guanyador de la primera Olimpitaka de la història. Finalment es va donar un empat tècnic.
La participació a la festa i a les proves va ser notable i va haver-hi una gran implicació tant dels grans com dels més petits. Tots ells van poder veure durant bona part de la trada una passada de totes les fotos que es van fer a les colònies i a la ruta per Euskadi que van fer el gru dels joves de Velam-Xarxa aquest estiu.
Finalment, per concluir, tothom va poder gaudir d'un piscolabis amb patates, galetes i una mica de beguda per celebrar tots junts l'inici d'aquest curs que es promet plé de sorpreses, vivències i diversió. Volem donar les gràcies a tots els participant i assistents i convidar-los a seguir participant durant el curs a les diferents activitats que des del Grup Itaca els Vents anirem oferint.

Últimes Notícies