Notícies

Notícies :: Grup Itaca els Vents :: Grip Itaca: Contagia-la!

Titular notícies

Grip Itaca: Contagia-la!

Diumenge 11 Octubre 2009

 Comença el 33é curs del Grup Itaca els Vents!

Amb aquest lema es donava el passat dissabte 3 de octubre el tret de sortida al curs del Grup Itaca els Vents. Tots els nens i nenes del Grup van ser convocats al Recer, transformat per l’ocasió en Hospital, no per eradicar, sinó per donar difusió i contagiar un nou tipus de grip que s’ha detectat al barri de la Torrassa: la Grip Itaca. A través d’una ginkama van poder conèixer al detall aquesta malaltia que canvia profundament la personalitat dels seus portadors. S’ha demostrat que pot causar gran sensació de diversió, ganes incontrolables de jugar, riure i passar-ho bé, tendència al treball en equip i a compartir, augment important de la capacitat de fer amics i altres símptomes com cares somrients, ganes de cantar, ballar i sortir d’excursió i caiguda alarmant dels nivells d’avorriment.
Després de superar les proves, tots els nens i nenes van rebre la titulació que els acreditava com a especialistes i portadors de la Grip Itaca, amb la tasca de contagiar-la al major número de persones possible.
Podem estar davant d’una nova pandèmia? Actuaran les autoritats sanitàries d’alguna forma? Podran els nostres nens, nenes i monitors contagiar el nou virus per tota la ciutat? Aquestes i altres preguntes es podran anar responent al llarg del curs que tot just comencem, amb il•lusió i moltes ganes. El 33è curs del Grup Itaca ja ha arrencat motors i tothom està convidat a viure’l de prop i a contagiar-se de la malaltia de moda: la Grip Itaca!

Últimes Notícies