Notícies

Notícies :: Grup Itaca els Vents :: Castanyada al Territori

Titular notícies

Castanyada al Territori

Dimarts 3 Novembre 2009

 El Grup Itaca els Vents Celebra la Castanyada amb una festa a Bellvitge

El passat dissabte 31 tots els nens, nenes, monitors i monitores del Grup Itaca els Vents vam poder gaudir d'una de les activitats més especials de l'any: la castanyada. Aquest any però va ser una castanyada diferent. Ni la vam fer tots sols ni la vam fer al Recer. Vam agafar les nostres castanyes i cap a Bellvitge, on ens esperaven els nostres amfitrions, l'esplai Al Vent. Aquest és un grup d'esplai que es dedica també des de fa anys a fer activitats de lleure amb infants i joves a la Parròquia de la Mare de Déu de Bellvitge, sota el paraigües de "La Vinya", la associació per l'acció social dels barris de Bellvitge i el Gornal. Tant ells com nosaltres estem federats al MCEC, el Moviment de Centres d'Esplai Cristians. El MCEC està dividit en diferents zones i tant Al Vent com Itaca pertanyem a la Zona 6, que engloba tots els esplais situats a L'Hospitalet, Cornellà i el barri barceloní de Sants. D'aquest treball col·lectiu va sorgir la idea de fer una trobada entre diferents esplais, compartir, coneixe'ns... Aquesta idea es va materialitzar dissabte en la festa coincident amb la castanyada.
En aquesta festa uns 60 nens i joves i 15 monitors vam poder gaudir d'una estona d'animació infantil de qualitat a càrrec del grup Ai'las. Balls i cançons de tots els colors ritmes i procedències per ballar, riure i passa-ho molt bé que van acabar amb una gran pluja de confeti, van fer passar el fred que ja es comença a notar a la nostra ciutat. Tot seguit una bona actuació del grup de tabalers format pels joves de l'esplai Al Vent li va donar un ritme especial a la tarda i ens va acabar de fer obri la gana per el berenar a base de castanyes que vam preparar el joves de Itaca i els monitors de Itaca i Al Vent. Què millor que celebrar la castanyada amb una bona paperina de castanyes calentones?
Al final tots cansats però contents i amb la panxa plena ens vam acomiadar dels nostres amics fins a la propera ocasió que ens trobem, que esperem que sigui aviat.
 


Aquestes son algunes de les fotos que vam prendre a la Festa. Si les voleu veure totes entreu a: https://picasaweb.google.es/itacaelsvents

Últimes Notícies