Notícies

Notícies :: Articles d'Opinió :: Gràcies per sumar somriures

Titular notícies

Gràcies per sumar somriures

Dilluns 16 Gener 2012

Una oportunitat única, sentida i plena de donar les gràcies a tots els que heu fet possible la Campanya “Una joguina, un Somriure” de l’Associació Educativa Itaca per aquest Nadal 2011-2012. Gràcies pel vostre suport, per creure en nosaltres i per creure que junts podem canviar el món. Aquest Nadal més de 100 families han pogut gaudir de la Campanya "Una Joguina, un Sonriure"  que organitza l'institució per tal de garantir la igualtat d'oportunitats entre els infants i joves de 4 mesos fins als 16 anys.

Quan tens l'oportunitat de donar les gràcies, sempre intentes fer-ho de la millor manera possible i amb la intensitat que mereix, aquest article no té una altra intencionalitat que donar les gràcies en nom de tots els que formem part d'aquesta institució i les seves famílies per la gran generositat de moltes persones que han fet possible la campanya "Una joguina, un somriure" de l'Associació Educativa Itaca per aquest Nadal.

Han estat setmanes molt difícils per part de l'equip d'educadors/es i pel Consell de direcció de l'entitat, la demanda superava les expectatives per part de les famílies, per la qual cosa ens vam posar a treballar ja durant el mes d'Octubre en el disseny de la campanya i en el treball de prospecció, al mateix temps que treballàvem amb les famílies la seva situació i com podríem garantir que molts infants poguessin tenir la visita dels Reis Mags d'Orient al gener.
 

 
Campanya, imatge coorporativa 2011

A vegades et sorprens de com apareixen nous companys de viatge o com es renova la confiança d'aquells que ja estaven i això mateix va passar, de companys que ja estaven, l'equip educatiu de l'Escola Sant Jaume de la FEP, un any més  seva predisposició i treball conjunt al barri ha estat determinant en la campanya, un any més el meu agraïment més sincer a Sònia Esteve, directora de l'Escola, a tots els professors/es i als alumnes i famílies que ens han donat un gran cop de mà, gràcies per sumar somriures amb nosaltres.   
 

Companys que hi eren i que cada cop es comprometen molt més, en aquest cas parlem de la companyia NH HOTELES i en concret dels hotels de la província de Barcelona,  amb el suport tècnic de Bibi Millán vam poder arribar a tots els hotels i com amb la complicitat dels Directors dels Hotels i el seu personal vam recollir quatre cotxes de joguines, alimentació i roba. Una vegada més gràcies a tots i totes els que de forma altruista i amb determinació en els Hotels heu fet possible la recepció i la recollida de les joguines, governantes, recepció, comercial, directors... gràcies per sumar somriures i gràcies a la Direcció de NH HOTELES de Barcelona per fer possible aquesta sinergia tant important per la nostra institució. 
 

HOTELS de BARCELONA

 
I nous companys de viatge, durant aquest Nadal hem conegut un grup de persones amb molta sensibilitat per la situació dels infants i joves de l’entitat, gràcies a Marisol Rodríguez presidenta de Rotary Club Pedralbes i els seus companys, vam tenir el plaer de compartir una tarda de divendres de sinergies i de reflexions al voltant de la infància. La nostra sorpresa era que d’aquella reunió va sorgir la possibilitat d’una col•laboració importantíssima per nosaltres, la donació de joguines totalment noves per la campanya, fet que ha estat determinant per arribar a més famílies. L’última setmana de desembre Nuria, Nimrod, Víctor, Alba i la seva filla, Ramón y Marisol van portar dos cotxes plens de joguines al centre amb la nostra sorpresa d’una donació com aquesta. Des d’aquest escrit, el meu agraïment per confiar en nosaltres, per creure en el nostre projecte i en la nostra campanya, gràcies per sumar somriures. 
 

Marisol Rodriguez i membres de ROTARY CLUB PEDRALBES

 
Companys de viatge que aquest any, han fet una gran esforç per tal de poder donar un pas més en la seva tasca de suport als centres d’esplai, parlo del MCEC i la seva gent, però aquesta vegada parlo d’una persona que gràcies al seu convenciment que sempre es pot fer més, ha fet possible que la institució Fundació Pere Tarrés articulés una campanya pels centres d’esplai, com a conjunt, aquesta persona és Txus Guinea, la cap de secretaria del MCEC que juntament amb l’equip coordinador, han fet un treball impecable amb tots els treballadors de la FPT i col•laboradors externs. Gràcies per creure en la nostra feina i per acompanyar-nos en el nostre dia, gràcies per creure que sempre podem fer més, gràcies per creure en la proximitat, gràcies a tots els que formeu part del MCEC i per la feina pels centres d’esplai de la província de Barcelona, gràcies per sumar somriures. 

 
  
 
Txus Guinea i Jenima Pereda, coordinadores de la campanya de la Fundació Pere Tarrés  

 
I no podia acabar aquest text sense donar les gràcies a l’equip de monitors i educadors que ha donat un cop de mà perquè estigués tot preparat, en especial a Lídia Gonzalez la Secretaria Tècnica del centre i a la Silvia Martín per organitzar les donacions i el treball familiar. Als monitors/es de l’esplai de l’entitat, el Grup Itaca-Els Vents i el seu compromís amb els infants i joves cada cap de setmana. També a persones que s’estimen ITACA i que formem part de la nostra família, com Fernando Villalvilla i com sempre pensa en ITACA quan arriven aquestes dates, a molts veïns del barri de Collblanc-La Torrassa per les seves donacions o pel  temps dedicat a la campanya i el seu voluntariat quan tothom vol gaudir de les vacances, parlo de Vero, Enric i Irene, gràcies pel vostre cop de mà, heu estat determinants  aquest Nadal per moltes famílies i els seus fills i filles, gràcies per sumar somriures. 
 
  

   Voluntaris de la Campanya de Nadal, Vero, Irene i Enric    
 
   
                                                                                                         


Sumar somriures, creure en nosaltres i en la nostra feina, creure que podem fer un món més just per tots, creure que el Nadal però també durant l’any, la vida hauria d’estar vista amb ulls d’infant, creure en tots els que formem part de l’Associació Educativa Itaca, des de l’equip tècnic, als voluntaris, als monitors de cap de setmana de l’esplai...

 

 
 
 
 
                                                                                                        
 


Gràcies per fer possible que la suma de tots, hagi fet possible el títol d’aquesta campanya tan especial: “UNA JOGUINA, UN SOMRIURE” – Gràcies per sumar somriures!!!


Felipe Campos i Rubio - Director General




 

Últimes Notícies