Notícies

Notícies :: 35 anys sumant somriures

Titular notícies

35 anys sumant somriures

Dimarts 27 Desembre 2011

Estimats nens/es, joves, pares i mares, ex monitor/es i persones que heu format part del nostre viatge, un any més el Grup Itaca Els Vents l'Esplai de l'Associació educativa Itaca  compleix anys. Si com sents, el nostre estimat Grup Itaca es va fent gran, però aquest any no és un aniversari qualsevol, ja són 35 anys de travessia els que portem en aquest vaixell.

Estimats nens/es, joves, pares i mares, ex monitor/es un any més el Grup Itaca Els Vents de l'Associació Educativa Itaca compleix anys. Si com sents, el nostre estimat Grup Itaca es va fent gran.

Però aquest any no és un aniversari qualsevol, ja són 35 anys de travessia els que portem en aquest vaixell. Durant aquests anys generació rere generació s’han  anat mantenint vives les inquietuds d’aquells nens i joves que un dia van donar lloc a la creació d’aquest grup. I quina millor manera de celebrar tota la tasca realitzada durant aquests anys que tot junts, no?

És per aquest motiu que us volem fer partícips a totes les persones que haveu passat per Itaca, les que encara esteu o simplement les que ens coneixeu, de la festa que aquest any farem amb motiu d’aquest 35 aniversari. Tenim tota una sèrie d’activitats pensades que anirem realitzant durant aquest curs per celebrar aquest gran esdeveniment.

Per exemple, aquest any hem presentat el lipdud que hem realitzat junt amb els altres projectes de l’Associació, pròximament el penjarem a la web per a que aquells que encara no heu tingut oportunitat de veure’l. També esta pensat per a finals del curs la estrena del nou cançoner, un recull de les cançons de sempre i amb noves incorporacions.

Y no podia faltar, com cada 5 anys, el nostre festival que coincideix amb el cap de setmana de la diada. Enguany serà el 19 i 20 de maig, aneu reservant aquesta data. Ja que estem amb el calendari en mà també farem una sopar d’ex monitors i monitores el 11 de febrer. Us esperem, no?


Quants records segurament tindreu molts de vosaltres del vostre pas per Itaca: potser les primeres colònies, el primer any de monitor, moments frenètics a intendència, nits d’estels... Un miler d’anècdotes que configuren cada una de les vostres histories i la vegada la historia d’Itaca, que us semblaria posar-les per escrit? Si, exacte elaborar una anecdotari. Per això necessitaríem la vostra col•laboració, que ens les envidéssiu al mail d’Itaca (grup.itaca.elsvents@gmail.com) o que ens les donéssiu en persona al sopar.

Més endavant quan s’apropi la data us anirem informant de cada una de les propostes. Us animem a participar-hi i us esperem a tots i totes.

35 ANYS SUMANT SOMRIURES ALS INFANTS DEL BARRI DE COLLBLANC-LA TORRASSA!!!!


Equip de monitors i monitores del Grup Itaca Els Vents

Associació Educativa Itaca, entitat d'Educació en el lleure i Acció Social 

Últimes Notícies