Notícies

Notícies :: L’Associació Educativa Itaca premiada a la primera edició dels premis El Llobregat

Titular notícies

L’Associació Educativa Itaca premiada a la primera edició dels premis El Llobregat

Dimarts 20 Gener 2015

GRÀCIES; aquella paraula que ens agrada tant a l’Associació Educativa Itaca, que utilitzem sovint, però que no per això perd intensitat o valor, gràcies per què?
Ahir, vam ser premiats en el marc dels premis El Llobregat, en la seva primera edició, celebrats al Hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat. Sis modalitats diferents que van premiar a persones i entitats profetes del Baix Llobregat, per una revista que aposta per les notícies locals i de proximitat de tot el Baix Llobregat.





 





GRÀCIES
; aquella paraula que ens agrada tant a l’Associació Educativa Itaca, que utilitzem sovint, però que no per això perd intensitat o valor, gràcies per què?
Ahir, vam ser premiats en el marc dels Premis El Llobregat, en la seva primera edició, celebrats al Hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat. Sis modalitats diferents que van premiar a persones i entitats profetes del Baix Llobregat, per una revista que aposta per les notícies locals i de proximitat de tot el Baix Llobregat.




Per nosaltres ja va ser un honor fa tres mesos, saber que estàvem nominats en la categoria Premis a la Ribera Solidària juntament als companys de viatge de la Fundació Marianao i als referents de  Obra hospitalària de Sant Joan de Déu. Va ser ahir, en directe, quan al obrir el sobre del guanyador en aquesta categoria, la nostra sorpresa va ser molt gran al saber que érem els afortunats. El premi el va recollir el Director General de l’Associació Educativa Itaca en Felipe Campos i Rubio, qui va recollir de la mà del primer tinent alcalde de l'Ajuntament de l’Hospitalet, Francesc Belver, l’escultura esculpida per Dogny Abreu, que simbolitza l’aigua, el moviment i la puresa del riu Llobregat.

  


La foto dels guanyadors d’aquesta edició va ser compartida amb altres referents del baix Llobregat; En la categoria Premi al afluent verd, El Parc Agrari, categoria Premis Aigües Braves, el Banc d’Aliments, Premi aigües cristal·lines per Jordi Évole, Premis a la major crescuda per Karra Elejalde, premi al Caudal Amazònic per Manel Esteller i un premi especial per la trajectòria per Mercedes Milà.

Per què GRÀCIES? Doncs perquè una vegada més ens sentim afortunats i privilegiats de comptar amb persones, amb amics i amigues, amb companys i companyes de viatge, que ens recolzen i que ens acompanyen. Aquest premi ha estat atorgat per votació popular, i això el fa molt especial, perquè vol dir que hi ha molta gent que creu en allò que fem, en la nostra tasca i en la importància d’aquesta. Per tant, aquest premi és compartit  per tots i totes vosaltres que l’heu fet possible, cada dia ens sentim part d’una família més gran, ens sentim molt i molt afortunades i afortunats de tenir-vos al nostre costat.

Com diu  Felipe Campos, Director de l’Entitat, gràcies per ser part d’aquells que ens ajuden a poder donar veu a infants i famílies que per la situació actual de crisi, no la tenen.

Últimes Notícies