Notícies

Notícies :: DIA UNIVERSAL DE LA INFÀNCIA

Titular notícies

DIA UNIVERSAL DE LA INFÀNCIA

Divendres 20 Novembre 2015

20 de Novembre Dia Universal de la Infància

Avui, 20 de novembre del 2015, en el 26è aniversari de la convenció dels Drets dels Infants, des de l’Associació Educativa Itaca, volem celebrar, fer visible , sensibilitzar i reivindicar aquest dia a través d’activitats lúdiques i de caire festiu.

Amb la voluntat d’incidir en el procés d’arribar  algun dia a que els Drets de la infància siguin una realitat arreu del món, i assumint la responsabilitat a la que volem fer front i ens volem comprometre com a adults/es i com a agents educatius.

Durant el dia d’avui des dels diferents projectes de l’Entitat s’han preparat un seguit d’accions i activitats entorn als diferents drets reconeguts de la infància, on petits/es i grans podran participar, posant com a centre d’atenció drets com el de l’EDUCACIÓ, el de PROTECCIÓ o el de SER NEN I NENA, entre d’altres.

Volem fer ressò del dia d’avui a través també de les xarxes socials fent ús de hastags com #20NItaca, #20NDRETSINFANTS o #votoporlainfancia, aquest últim utilitzat de forma conjunta per  les diferents entitats i organitzacions que formen part del programa d’acció social d’EDUCO.
Sense oblidar, però, que com a Entitat la lluita pels drets dels infants és quelcom intrínsec en la nostra manera d’entendre l’educació i la intervenció dels nostres programes, i que per tant, és un aspecte que treballem de forma transversal i en el dia a dia de la vida de l’Entitat.

 

Últimes Notícies