Notícies

Notícies :: Inaugurem el Projecte Famílies, un espai on les famílies es podran expressar i sentir-se escoltades

Titular notícies

Inaugurem el Projecte Famílies, un espai on les famílies es podran expressar i sentir-se escoltades

Dimarts 24 Novembre 2015

A finals d’octubre va començar aquest projecte, on les famílies seran les protagonistes de la seva definició. 

Creiem que impulsant un procés participatiu i inclusiu, les famílies assoliran confiança i construiran un grup dinàmic mitjançant les diferents trobades organitzades fins al desembre.

Des de l’equip de professionals de l’Associació Educativa Itaca es pretén desenvolupar un projecte enfocat a les famílies que hi participen amb els seus fills i filles a l’entitat. Entenem el treball amb les famílies com a eix vertebrador de l’educació i del desenvolupament en les diferents etapes evolutives dels infants.

Durant el curs 2015-2016, a l’Associació Educativa Itaca volem treballar amb les famílies per què puguin trobar un lloc que els permeti conèixer a altres pares i mares, avis i avies... per parlar-ne de les coses que els hi preocupa, acompanyades d’un equip  de professionals.

Moltes vegades les famílies mostren sentiments de solitud davant la criança dels seus fills/es, és per aquest motiu que participar d’un grup de recolzament familiar pot ajudar a sentir-se integrat, acompanyat, ens pot servir de guia i de font d’aprenentatge i pot proporcionar un espai per expressar-nos amb llibertat.
 

Últimes Notícies