Notícies

Notícies :: Saint Peter’s School col·labora amb la campanya de Nadal

Titular notícies

Saint Peter’s School col·labora amb la campanya de Nadal

Dilluns 21 Desembre 2015

Estem agraïts de que l’escola St. Peter’s School Barcelona es sumi aquest any a les entitats que col·laboren amb la campanya de nadal Una joquina, un somriure.
 

St. Peter’s School és una escola internacional privada, que s’adreça a alumnes des dels 18 mesos fins als 18 anys. És una escola que persegueix l’excel·lència acadèmica, i prepara als alumnes per a que puguin accedir a les universitats més prestigioses del món, a més de formar-los per a que esdevinguin ciutadans crítics i de mentalitat oberta, preparats per a que puguin viure, estudiar i treballar on desitgin.

Des de l’Associació Educativa Itaca estem molt agraïts i agraïdes amb el compromís i la implicació de St. Peters School en la campanya, on els estudiants i les famílies han col·laborat.

Aquesta campanya persegueix l’objectiu de permetre que els infants de Collblanc i La Torrassa puguin gaudir del dia de reis amb total normalitat, com la resta d’infants. D’aquesta manera, contribuïm a assegurar el dret dels infants a continuar sent infants, a evitar que es posi en evidència les dificultats que viuen les seves famílies, i més en una època tant clau com és el Nadal.

De part de tots els membres que formen part de l’Associació Educativa Itaca, moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres.
 

Últimes Notícies