Notícies

Notícies :: Abans de tancar l'any 2015

Titular notícies

Abans de tancar l'any 2015

Dijous 24 Desembre 2015

 
És inevitable no emocionar-nos... quan penses en tot allò que hem fet junts durant aquest 2015, quan penses que totes les situacions que amb valentia i coratge hem superat. Quan penses en la força de la gent, en la lluita per la dignitat...
 
Abans que acabi  aquest any 2015, volem agrair-vos la vostra confiança i participació dels diferents projectes que desenvolupem des de l’Associació Educativa Itaca. 



Estem pràcticament acomiadant aquest any, durant el qual, no podem deixar d’agrair la confiança i destacar la implicació de les famílies que fan possible el dia a dia de l’entitat. Ha estat un any molt intens, noves incorporacions al l'equip, nous reptes individuals i col·lectius... més presència en el territori, noves famílies, nous somnis.

 La qualitat personal i professional de tot l’equip humà que treballa i s’esforça diàriament, la disposició de totes les persones en pràctiques i voluntàries sense les quals Itaca no seria el que és. Un any més tots i totes hem donat el millor de nosaltres mateixos i una mica més, hi ha tantes hores de fer feina, de pensar en feina, de lluitar perquè surti la feina... que no podem agrair a cadascú dels treballadors i treballadores el vostre esforç d'aquest any que tanquem. 

Junts hem fet possible que l'esperança i la dignitat no s'hagin esborrat durant aquests 365 dies, no hem permès que ningú renunciï als seus drets, hem lluitat per canviar de color les línies vermelles... hem treballat de valent per tenir cura d'aquesta etapa tan petita a la vida d'una dona o un home, la infància.

No som conscients que junts, en comunitat hem fet possible coses impossibles durant aquest any 2015, com ara els projectes socioeducatius de les tardes, el CASAL, el Centre Obert en totes les seves dimensions, l'Aula Oberta, Oci al Barri, La Claqueta, el Casal de Joves, el programes multidisciplinaris com Logopèdia o Teràpia Psicològica... Els projectes i programes de matí com ara INSERJOVE i l'àrea sociolaboral, Espai Familiar i tots els seus grups i modalitats com l'Espai Respir i l'Espai de Joc o les xerrades en Biblioteques... o projectes transversals i oberts a la ciutadania, com el Projecte FAMILIES o el PROJECTE d'Intervenció Comunitària Intercultural. Sense mai oblidar la nostra vessant missional, l'esplai voluntari de caps de setmana El Grup Itaca Els Vents i el seu magnífic equip de monitors i monitores.



I com no podia ser d'una altra manera, reconèixer a les persones que fan possible aquests projectes, a cadascú d'ells i elles, als que es veuen, als que intervenen però també aquells que vetllen pel bon funcionament administratiu, gerencial, en l’àmbit de la qualitat i captació de fons, RRHH, representació institucional, imatge corporativa, comunicació... a tots i totes, gràcies!

Som tal qual ens podeu llegir en la nostra secció del RACÓ, som gent normal que fa coses extraordinàries, cada dia, cada setmana, cada any... No podem entendre el nostre compromís d'una altra manera, som així, som COMUNITAT ITACA.
 
I especialment a tots els infants, adolescents i joves del barri de Collblanc-La Torrassa de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, els vostres somnis, són el nostre motor per continuar fem realitat UTOPIES.
 

Junts farem possible tot allò que imaginem, no tinguem por... tot l’equip us desitgem un BON NADAL i un FELIÇ ANY 2016. 


Últimes Notícies