Notícies

Notícies :: Finalitzem la campanya UNA JOGUINA, UN SOMRIURE

Titular notícies

Finalitzem la campanya UNA JOGUINA, UN SOMRIURE

Dimarts 5 Gener 2016

Aquesta tarda finalitzem la Campanya “Una Joguina, Un somriure”, que per segon any consecutiu realitzem conjuntament amb l’Associació de Veïns de Collblanc i la Torrassa. 

A partir de les 17h de la tarda, estarem al carrer Besa a on els reis donaran als infants del barri, entre els quals 120 famílies de l’Entitat, una joguina nova per a que puguin tenir, com la resta d’infants el seu regal del dia de reis. 

Paral·lelament a l’entrega de la joguina, hi haurà animació al carrer amb una xocolatada.

Aquesta campanya ha estat possible gràcies a la col·laboració de; d’ADECCO, Rotary Club Pedralbes, Creu Roja, l’Escola St. Peter’s School, Tech Data, la Fundació Pere Tarrés, així com de particulars i amics/gues com la senyora Glòria Estellés i els veïns i veïnes del barri.

Una campanya que no només ha estat en forma de donatiu de joguines, sinó també en altres productes de primera necessitat, així com amb accions dins l’entitat per a totes i tots.

Aquest any hem comptat amb una nova col·laboració, el concert solidari realitzat al bar Oncle Jack el passat diumenge 3 de gener, on va actuar Mr. Sixty i on l’entrada era una joguina nova destinada també a la campanya.

Evidentment gràcies també a l’ajuda de tot l’equip de professionals de l’Entitat que han treballat en tot els aspectes logístics de la campanya.

Podem informar amb alegria la crescuda de col·laboradors a la campanya, que cada any  són més, fet que ens permet arribar a un major nombre de famílies, per poder seguir treballant en la línia de garantir una igualtat d’oportunitats entre els més petits i petites.

 

 

Últimes Notícies