Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Visita d'Alexis Serra i Ester Cabanes

Titular notícies

Visita d'Alexis Serra i Ester Cabanes

Dimarts 31 Maig 2022

Aquesta tarda hem tingut la visita del Secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, l’Alexis Serra i Directora General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA) Ester Cabanes. La  visita ha estat atesa pel Director General de l’entitat, Felipe Campos, la Subdirectora, Lídia González i la Directora de relacions institucionals i projectes educatius, Laura Candelario.

En una primera part s’han explicat els projectes socioeducatius que duem a terme a l’entitat, en un any en el que celebrem el nostre 45è aniversari reafirmant el nostre compromís al servei de la  infància i del barri amb una especial sensibilització cap a la infància i les famílies en situació de vulnerabilitat.

Hem explicat el repte que encarem de nou, com cada any, a l’època estival, garantir un lleure socioeducatiu a través de les activitats de Casals d’Estiu, a un total de 1.000 participants i generant l’escenari d'igualtats d’oportunitats sota el paraigües del projecte d’estiu “Un barri educador”. 

Seguidament hem realitzat una visita per les instal·lacions on han pogut observar l’activitat que es desenvolupa cada tarda; recollides a 7 escoles públiques i concertades del barri, el desenvolupament del projectes d’Intervenció socioeducativa i de lleure on participen més de 300 infants entre els 3 i els 16 anys i un total de 1.400 participants setmanals en el conjunt de les iniciatives. 


                                  

 
Hospitalet de Llobregat, 31 de Maig del 2022

Últimes Notícies