Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Aquesta setmana, inici del Casal i les colònies d'estiu

Titular notícies

Aquesta setmana, inici del Casal i les colònies d'estiu

Dilluns 29 Juny 2009



Després de la finalització de les activitats al Casal dels Vents i el Grup Itaca-Els Vents durant el curs escolar, l'Associació Educativa Itaca inicia avui les seves activitats d'estiu.

Avui dilluns començarà a l'escola Pep Ventura el Casal d'Estiu, amb un total de 130 infants i joves que, durant les cinc properes setmanes, realitzaran activitats lúdiques dins el marc educatiu del Casal. A més de les pròpies activitats a les instal·lacions del centre, els infants gaudiran d'altres activitats fora del recinte com la piscina, la biblioteca o excursions com la d'aquesta mateixa setmana al Cosmocaixa.

L'altra activitat d'estiu de l'Associació són les colònies d'estiu, que començaran el proper dissabte dia 4 a la casa de Can Masover, a Osona. Enguany la casa omplirà tot el seu aforament amb un total de 70 participants, que fins el dia 11 viuran enmig dels centres d'interès que l'equip de monitors ha preparat per a l'ocasió. Diverses excursions d'un dia per als més petits i una ruta de dos dies per a mitjans i grans serà un altre dels atractius de l'estada a la casa de Santa Maria del Corcó.

Així doncs, l'Associació Educativa Itaca encara la recta final del curs amb una molt bona participació d'infants a les seves activitats estiuenques, tot donant resposta a les necessitats de les famílies un cop finalitza el curs lectiu i oferint als infants un espai educatiu durant part de les seves vacances.

Últimes Notícies