Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: ⚠ CAMPANYA STOP.COVID-19 ⚠

Titular notícies

⚠ CAMPANYA STOP.COVID-19 ⚠

Dimecres 29 Abril 2020

 
Des de l'Associació Educativa Itaca necessitem la teva ajuda⚠
 
A través de la plataforma StopCovid.io llancem una campanya per a donar resposta a més de 400 famílies en ajudes d'alimentació, digitalització i acompanyament psicosocial:

Volem garantir la igualtat d'oportunitats i continuar desenvolupant activitats socioeducatives i d'oci alternatiu, oferint un ventall de formacions i tallers educatius, culturals i socials, amb la finalitat de transmetre valors i hàbits saludables.

La teva aportació és indispensable per a la continuïtat, l'acompanyament i l'accés a primeres necessitats en tots els àmbits: personal, escolar i social.
 
Això és una lluita conjunta. Que ningú es quedi enrere.

 
➕Suma't a la nostra iniciativa!
▶FES EL TEU DONATIU!◀

 
 


 
Desde la Asociación Educativa Itaca necesitamos tu ayuda⚠

A través de la plataforma StopCovid.io lanzamos una campaña para dar respuesta a más de 400 familias en ayudas de alimentación, digitalización y acompañamiento psicosocial.

Queremos garantizar la igualdad de oportunidades y seguir desarrollando actividades socioeducativas y de ocio alternativo, ofreciendo un abanico de formaciones y talleres educativos, culturales y sociales, con el fin de transmitir valores y hábitos saludables. 

Tu aportación es indispensable para la continuidad, el acompañamiento y el acceso a primeras necesidades en todos los ámbitos: personal, escolar y social.


Esto es una lucha conjunta. Que nadie se quede atrás.


➕¡Súmate a nuestra iniciativa!
▶¡HAZ TU DONATIVO!◀
 

.

Últimes Notícies