Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Itaca, entre els candidats als Premis Voluntariat 2008

Titular notícies

Itaca, entre els candidats als Premis Voluntariat 2008

Dimarts 2 Desembre 2008

El passat dia 26 de novembre es van iniciar les votacions populars a la xarxa dels Premis Voluntariat 2008, impulsats pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. El projecte Voluntariat per Euskadi d'Itaca està entre els candidats al premi i ha entrat a la votació popular.

L'objectiu dels premis és possibilitar un reconeixement social i institucional del voluntariat i premiar i impulsar les actuacions de les associacions que amb el seu desenvolupament contribueixen a fer una societat més justa i solidària.

El passat estiu, els joves de Velam-Xarxa van realitzar una ruta per Euskadi en la qual van realitzar diverses accions relacionades amb el voluntariat com una visita al centre Bolunta, on van rebre una formació, una nova visita a un centre diari que treballa amb infants a Bilbao, o la realització d'una activitat per als infants d'un casal d'estiu a la localitat de Lekeitio.

Juntament amb el projecte d'Itaca hi ha nou projectes més que opten al premi, entre els quals destaquen ja en les votacions el projecte de l'Associació d'Amputats Sant Jordi o Plataforma per la Llengua - Col·lectiu l'Esbarzer o l'Associació Catalana Pro Persones Sordcegues.

En el cas que voleu efectuar la vostra votació podeu fer-ho a: www.premis.voluntariat.org


Últimes Notícies