Notícies

Notícies :: L'Associació Educativa Itaca de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat guanyadora de la XVI Edició dels Premis CIUTADANS

Titular notícies

L'Associació Educativa Itaca de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat guanyadora de la XVI Edició dels Premis CIUTADANS

Dilluns 27 Abril 2015

L'Associació Educativa Itaca guanyadora de la XVI Edició dels Premis
CIUTADANS

L'Associació “Premios CIUDADANOS”, entitat sense ànim de lucre, que va convocar la XVI Edició dels Premis Ciutadans, va donar a conèixer la decisió del jurat el passat 21 de Abril a Madrid. El jurat compost per destacats intel·lectuals, i un gran nombre de representants de col·lectius ciutadans, han tingut en compte les següents premisses: els valors humans, la Educació, la Salut, trajectòries personals en valors, compromisos i projectes amb les persones en risc de vulnerabilitat, trajectòries europees salut i benestar social a les següents categories: RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA SALUT I QUALITAT DE VIDA SUPORT SOCIAL I SOLIDARITAT PREMI ESPECIAL DEL JURAT.
 
El Jurat, presidit per D. Manuel Núñez Encabo, ha resolt atorgar els següents premis:
- Projecte NOVARTIS MALÀRIA INITIATIVE
- Fundació EROSKI
- C & A
- COCEDER, Confederació de Centres de Desenvolupament Rural.
- Associació Naya Nagar
- Fundació FENIN
- FENIN
- Fundació Grunenthal
- JANSSEN
- MSD
- FERROVIAL
I a l'Associació Educativa Itaca, en reconeixement al seu compromís amb l'educació en el temps lliure dels infants i joves del barri de Collblanc-la Torrassa de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, en projectes amb una especial dedicació i atenció als projectes d'acció social i comunitària.
 
Rebrà el premi Felip Camps, Director General de la Entitat avui dilluns 27 d'abril a Madrid a les 19.15h.
 
Una convocatòria de ÀMBIT NACIONAL, EUROPEU I IBEROAMERICÀ que en els últims anys han reconegut institucions com Projecte HOME, UNICEF, Save The Children, Amnistia Internacional, Fundació Èxit o Fundació Farigola, entre d'altres.
 
Per nosaltres, és un orgull guanyar aquest premi i volem donar les gràcies de tot cor a la “Associacion Premios Ciudadanos”, i sobretot, a tots i totes que feu possible el dia a dia a Itaca. Ens sentim afortunats i privilegiats de comptar amb persones, amb amics i amigues, amb companys i companyes de viatge, que ens donen suport i que ens acompanyen.
 
Junts sumem compromís, solidaritat i feina ben feta, junts podem fer-ho a tot.
 

Més sobre...: premios ciudadanos , itaca , premi , hospitalet
Últimes Notícies