Notícies

Notícies :: Felipe Campos nou President del Consell de l'Esplai de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat

Titular notícies

Felipe Campos nou President del Consell de l'Esplai de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat

Dimarts 22 Desembre 2015

El Consell de l’Esplai de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, xarxa de centres de lleure educatiu i acció social a la ciutat que realitzen activitats durant tota la setmana i a l’estiu, treballant amb prop de 6.000 infants setmanals, reunits en assemblea ahir dilluns 21 de desembre han ratificat al nou president en Felipe Campos i Rubio, director general de l'Associació Educativa Itaca.




NdP Canvi de Presidència al Consell de l’Esplai de L’Hospitalet

L’Hospitalet de Llobregat, 21 de desembre de 2015
 

“Felipe Campos i Rubio, director general de l’Associació Educativa Itaca, nou president del Consell de l’Esplai de L’Hospitalet”



Durant aquests darrers anys, la presidenta sortint Merche García, ha treballat amb la resta de membres de la junta directiva i secretariat per consolidar les institucions que formen part del Consell de l’Esplai en entitats compromeses amb l’educació i la comunitat. Durant aquests anys el consell ha generat nous projectes que han posat en primera línia el treball dels centres i caus com institucions educatives i socials que han generat oportunitats i defensa de drets a famílies, infants i joves ens els barris, escoles i instituts. Però també ha consolidat les relacions amb els diferents departaments de l’Ajuntament: cultura, educació i política social per tal de donar una resposta global, inclusiva i eficaç a les necessitats dels centres d’esplai i agrupaments.

Consell de l'Esplai de L'Hospitalet de Llobregat

En Felipe Campos Rubio, té 31 anys, és economista i veí del barri de Collblanc - la Torrassa, porta una dècada com a Director General de l’Associació Educativa Itaca i treballant en el Tercer Sector. Emprenedor Social , reconegut per la Fundació Princesa de Girona en la categoria social 2013, per la Universitat Europea de Madrid amb la International Youth Foundation l’any 2014 i Premi Nacional de Joventut per INJUVE - Institut de la Joventut del Ministeri de Sanitat , serveis Socials i Igualtat del Govern de l'Estat Espanyol 2014.


Amb aquest relleu a la presidència del Consell de l’Esplai comença una nova etapa a la xarxa, amb un nou Pla Estratègic amb grans reptes col·lectius com ara la consolidació de l’Observatori d’Infància de L’Hospitalet, generar noves i innovadores propostes educatives als infants i joves des del lleure educatiu i l’acció social i treballar pel reconeixement institucional del Consell de l’Esplai de L’Hospitalet.

Últimes Notícies