Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Final del curs 22/23 amb l'AEC Collblanc La Torrassa

Titular notícies

Final del curs 22/23 amb l'AEC Collblanc La Torrassa

Dijous 25 Maig 2023

El grup de 3r i 4t de primària d'Itaca finalitza els seus entrenaments d'ininiciació al basket amb l'AEC Collblanc-La Torrassa

Ahir dimecres 24 de maig, vàrem voler fer entrega d'un obsequi a l'AEC Collblanc La Torrassa, entregant al seu President Jose Luis, un veler en gran format pel club imprès en 3d, metàfora de la nostra entitat, també vam entregar en versió reduïda velers als dos entrenadors Lucia i Javier.

Durant tot aquests curs, gràcies a la col·laboració del club, un cop per setmana, un dels grups d'infants del nostre Casal Diari, el de 3r i 4rt, han pogut anar al pavelló i entrenar en la iniciació al bàsquet.

Estem molt agraïts, d'aquesta oportunitat, la d'haver comptat amb la col·laboració amb un club que mostra una gran predisposició a obrir-se al barri de Collblanc-La Torrassa, en especial a la infància i que vol contribuir-hi de forma activa. Aquesta és una oportunitat per garantir igualtat d'oportunitats cap a la infància en situació de vulnerabilitat, en aquest cas garantint l'accés a la pràctica esportiva, de la qual ja coneixem els seus nombrosos beneficis: hàbits saludables, millora de la salut mental, companyonia, valors, etc. Cal dir que, el canvi d'actitud, i la millora en l'estat d'ànim dels infants que han participat és palès.

A més a més, volem recordar i remarcar que el club, duu el logo de la nostra entitat en les seves equipacions i un dels seus equips porta també el nom d'Itaca.

Confirmem a més la renovació del conveni de col·laboració entre ambdues entitats de cara al curs vinent, on de nou, tornarem a realitzar els entrenaments setmanals.


 

                                                                       

Últimes Notícies